Festival Lovrečevo 2018. u Varaždinskim Toplicama

Festival Lovrečevo 2018. u Varaždinskim Toplicama

Podijeli

Sljedećeg vikenda će u Varaždinskim Toplicama biti održan tradicionalni festival Lovrečevo 2018.

Kako ističu organizatori, u sklopu festivala je i dan kada grad Varaždinske Toplice postaje još romantičniji –  jer je nebo prošarano zvijezdama padalicama – suzama Sv. Lovre, ugašena je gradska rasvjeta, a svjetlosni efekti oživljavaju pročelje župne crkve Svetog Martina i dodaju kako se osim toga, u pozadini žamor ljudi isprepliće s nježnim glazbenim tonovima koji dopiru s čak četiri gradske pozornice, razmještene po cijelom gradu. – Vaš je zadatak pronaći onu koja najbolje odgovara Vašem raspoloženju, a mi izdvajamo Vinski Park, ali i vrlo sugestivnu šetnicu Ulica Nad Zidom koja osvaja srca posjetitelja svojim posebnim ugođajem – poručili su organizatori.

Vrijedi posjetiti i šetnicu s Eko sajmom te sajmom rukotvorina, a tradicija ovog festivala je i veliki Slip n Slide tobogan, koji će ove godine imati i skok. Još jedna novost u ovogodišnjem programu je dječji park. Festival Lovrečevo 2018. koji se sastoji od Vinskog grada, Urbanog grada, Eko grada i Grada zabave te Koncerata u Starom gradu počinje sljedećeg petka, 10. kolovoza, a završit će u nedjelju, 12. kolovoza.

Detaljni program ovog atraktivnog festivala u Varaždinskim Toplicama možete pronaći na www.lovrecevo.com, ili na FB stranici – https://www.facebook.com/pg/LovrecevoFestival/

Podijeli