Halloween party u atriju Županijske palače nadmašio sva očekivanja

Halloween party u atriju Županijske palače nadmašio sva očekivanja

Podijeli

Hallowen party, potpuno nova atraktivna manifestacija Turističke zajednice Varaždinske županije održana je u srijedu,  31. listopada u atriju Županijske palače i apsolutno nadmašila sva očekivanja. Priređenim programom i brojem posjetitelja zadovoljni su organizatori, predsjednica Turističke zajednice Natalija Martinčević i idejni kreator Kristijan Petrović Kiki, a brojni posjetitelji uživali su u maštovitim kreacijama od buče i jezivo odličnim zabavno glazbenim programom.

– Ovo događanje u potpunosti je nadmašilo sva naša očekivanja i po sadržaju , a posebno po broju posjetitelja što me posebno veseli. Atrij je ponovno ispunjen, a kroz ovu maštovitu manifestaciju dali smo još jedan, malo atraktivniji, naglasak na našu buču, ali i na naše domaće obrtnike i Udruge. Zahvaljujem našoj varaždinskoj kreatorici Blaženki Roth, Udruzi žena „Trnovečko srce“, gradskom notaru i tkalji te svima koji su se uključili da ova manifestacija uspije – svoje zadovoljstvo naglasila je predsjednica Turističke zajednice Natalija Martinčević.
Bogat program započeo je atraktivnom modnom revijom „Tri coprnice“ by BRoth poznate varaždinske dizajnerice Blaženke Roth, nastavio se ispričanom pričom o Halloweenu koju je prigodno ispričao Kristijan Petrović Kiki u svom prepoznatljivom i osebujnom stilu. Za kraj službenog programa ostavljen je najatraktivniji obred staroslavenskog vjenčanja. U ulozi druida, svećeničkog reda Kelta, pojavio se gradski notar Krunoslav Čolo, a novo vjenčani bračni par Ana i Nikola proslavili su svoje vjenčanje s brojnim posjetiteljima do kasnih večernjih sati uz dobru zabavu.

U ovom atraktivnom programu sudjelovala je i Udruga “Trnovečko srce“ koja je u svojoj ponudi imala odlične štrukle od buče te gradska tkalja Iva Pešut s raznim lutkama. U atriju mogli su se naći i razni talismani kao i brojne prigodni ukrasi.

Ovaj atraktivni program upotpunjen je prigodnim jelima i pićima poput jezive trpeze Halloween kolača, slastica s nezaobilaznim štruklima od buče, kuhanim bazginim vinom iz kotla, kuhanim jezivim punčom te pečenim jabukama. U prepunom atriju posjetitelje su zabavljali Paganini trio, kao i DJ s prigodnom glazbom.  Među brojnim posjetiteljima bili su i župan Radimir Čačić, direktor Turističke zajednice Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini, saborski zastupnik Mario Habek, županijski vijećnik Nenad Koščak, direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina Jelena TothBoška Ban Vlahek, voditeljica ureda Turističke zajednice Grada Čakovca, Maša Hruštek Sobočan, ravnateljica Muzeja Međimurja u Čakovcu i posebni gosti iz Švedske.

 

Podijeli