Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 01:31 sati


Trenutno svira:
FUN LOVIN CRIMINALS
Love UnlimitedSviralo je:

FILM
Srce na cesti

LENNY KRAVITZ
Mr Cab Driver

TEXAS
Halo

PET SHOP BOYS
Opportunities (Let's Make Lots Of Money)

MATT SHAFT
Budi Radostan

Vijesti
Radio Sjeverozapad / 15.10.2019. 09:34:24

ZAMJENICA GRADONAČELNIKA PRIMILA SUDIONIKE ERASMUS+ PROJEKTA

U ponedjeljak je u Gradskoj vijećnici održan prijem za sudionike Erasmus+ projekta Suradnja za inkluziju (COLINC - Colaboration for inclusin), kojima je domaćin Dječji vrtić Dječji svijet Varaždin.
Pletenice, klipiči, krafne i druga maštovita peciva zajedno s različitim vrstama kruha, slasnim kolačima, pa čak i sarmom, predstavljeni su 12. listopada, na Franjevačkom trgu u Varaždinu na Županijskoj smotri Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje.
Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Ivan Čehok danas je otvorio 24. međunarodni sajam „Priroda, lov, ribolov, turizam“ koji se održava do 13. listopada 2019. godine u varaždinskoj Areni.
Glazba
Dubioza kolektiv održat će čak dva koncerta u Domu sportova jer će biti dvostruki headliner 15. Pozitivnog koncerta. Prvi će biti 22. studenog, a drugi dan poslije, 23. studenog. Nakon Pozitivca, ispred Dubioze su njemačka turneja i turneja po Velikoj Britaniji.
Radio Sjeverozapad / 01.10.2019. 11:26:25

The Chemical Brothers u Zagrebu

Još je malo ostalo do velikog koncerta Chemical Brothersa u Zagrebu, a nestrpljenje i iščekivanje publike i fanova može se osjetiti u zraku cijele zemlje.
Radio Sjeverozapad / 17.09.2019. 10:07:32

U Tvornicu stiže Acid Arab, pariški kolektiv DJ-a i glazbenika

Acid Arab, pariški kolektiv DJ-a i glazbenika, nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture 29. studenog u sklopu turneje na kojoj će promovirati nadolazeći album “Jdid”.