Ponedjeljak je.


U popodnevnom
terminu uz Vas je Brankica
Trenutno svira:Sviralo je:

HOZIER
Take Me To Church

DUA LIPA
Hotter Than Hell

TERENCE TRENT D'ARBY
Rain

WEEKND
Take My Breath

Filip Rudan
He's Not The One

Vijesti
Radio Sjeverozapad / 06.04.2022. 10:20:52

Poziv na akciju ranog otkrivanja raka prostate

Općina Sračinec poziva muškarce starije od 40 godina iz općine Sračinec da se odazovu akciji ranog otkrivanja raka prostate.
Radio Sjeverozapad / 03.03.2022. 11:31:39

Informacija o skloništima u gradu Varaždinu

Uzimajući u obzir ozbiljnost i razvoj situacije u ratom zahvaćenoj Ukrajini te prijetnje nuklearnim napadom Civilna zaštita Grada Varaždina, pojačat će aktivnosti u vezi upravljanja javnim skloništima i dodatno ažurirati postojeće podatke o javnim skloništima u gradu Varaždinu.
Radio Sjeverozapad / 01.03.2022. 09:30:17

Varaždin se solidarizirao s izbjeglicama iz Ukrajine

Grad Varaždin je izrazio spremnost pomoći izbjeglicama iz ratom zahvaćene Ukrajine.
Radio Sjeverozapad / 01.03.2022. 09:25:30

Projekt „Vanjska klinika“

Nastavlja se dugogodišnja suradnja Grada Varaždina i Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu.
Aktualna gradska vlast, nakon analize zatečenog stanja, započela je s aktivnostima poboljšavanja uvjeta za boravak najmlađih u gradskim dječjim vrtićima.
Radio Sjeverozapad / 23.02.2022. 09:01:33

Bumbar kup u Areni Varaždin

Kao i ranijih godina malonogometni turnir Bumbar kup pretvorit će za vikend Arenu Varaždin u pravu košnicu malih nogometašica i nogometaša.
Radio Sjeverozapad / 16.02.2022. 09:25:04

Odluka o uvjetima za postavljanje terasa na javnim površinama

Do 7. ožujka 2022. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o uvjetima za postavljanje terasa na javnim površinama u povijesnoj jezgri grada Varaždina.
Grad Varaždin je na službenim web stranicama objavio javni poziv građanima za ostvarivanje prava na poticaje za servis ili kupnju bicikla.
Poznati Decanter sudac Siniša Lasan , hrvatski sommelijerski prvak i „vinski izbornik“ Varaždinske županije ovih dana obilazi vinarije u Varaždinskoj županiji te će tom prilikom u suradnji sa samim vinarijama odabrati, odnosno preporučiti vina za ovogodišnju izložbu u Londonu.
Radio Sjeverozapad / 09.02.2022. 10:50:20

Erasmus akreditacije u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

U atriju Županijske palače održana je konferencija za medije na kojoj su ravnatelj Elektrostrojarske škole Varaždin Igor Kos te ravnatelj Srednje škole Maruševec s pravom javnosti informirali prisutne o dobivenim Erasmus akreditacijama u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju Agencije za mobilnost i programe Europske unije. Uz ravnatelje, konferenciji su prisustvovali pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr. sc. Miroslav Huđek te zamjenica pročelnika Sanja Herceg.
U četvrtak je u Jalžabetu održana druga od pet klauzura koje za dužnosnike stranke organizira Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Varaždinske županije.
Radio Sjeverozapad / 12.05.2022. 11:02:32

Varaždinski HDZ u Domu za starije čestitao Majčin dan

Članovi Gradskog odbora HDZ-a Grada Varaždina u subotu su posjetili Dom za starije i nemoćne osobe Varaždin te uoči obilježavanja Majčinog dana, korisnicama Doma poklonili cvijeće.
U Sračincu je k održana prva od pet klauzura koje je za dužnosnike stranke s područja općina Sračinec, Beretinec, Cesticu, Petrijanec, Vinica, Vidovec i Sveti Ilija organizirala Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Varaždinske županije.
Prihvatni centar i smještaj za izbjeglice iz Republike Ukrajine na području Varaždinske županije organiziran je u zgradi Dom 2 u sklopu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice. Prvi građani iz Ukrajine u njemu su bili smješteni tijekom ove noći.
Ministarstvo kulture i medija, na temelju Poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2022. godinu za programe gradnje, rekonstrukcije i opremanja kulturne infrastrukture, odobrilo je programe Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu i Pučkog otvorenog učilišta Varaždin.
Radio Sjeverozapad / 22.02.2022. 13:47:39

UDRUGA MLADIH UMAMI VINICA ORGANIZIRA VINIČKI KARNEVAL

Na svojoj 35. sjednici održanoj dana 17. veljače 2022. godine Upravni odbor Zaklade za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“ Varaždinske županije jednoglasno je donio prijedlog odluke da se temeljem javnog poziva za financiranje projekata prevencije kriminaliteta na području Varaždinske županije i prijava koje su pristigle u roku, odobre potpore iz sredstava Zaklade
Radio Sjeverozapad / 21.02.2022. 08:50:59

Jezeru Trakošćan vraća se stari sjaj

Jezeru podno Dvorca Trakošćan, bisera kontinentalnog turizma, nakon dugih 60 godina vraća se stari sjaj, a iako ga je privremeno zamijenio crni mulj, uvertira je to u investiciju vrijednu gotovo 15 milijuna kuna.
Radio Sjeverozapad / 21.02.2022. 08:48:43

32. obljetnica osnutka HDZ-a Varaždinske županije

20. veljače 1990., osnovana je Hrvatska demokratska zajednica Varaždinske županije.
Na kraju godine zbrajaju se i analiziraju postignuti rezultati, pa tako i oni sportski. Pojedincima i kolektivima čiji su rezultati bili bolji od ostalih, dodjeljuju se priznanja. Tako je i Zajednica sportskih udruga Grada Lepoglave, nastavljajući tradiciju nagrađivanja najboljih, dodijelila priznanja najboljim sportašima i klubovima Grada Lepoglave.