Srijeda je.


Slušate
ELEKTRONSKI ZVUK!
Trenutno svira:
BEN HOWARD
KEEP YOUR HEAD UPSviralo je:

GINA G
TI AMO

FLYER
Dan po dan

DIANA ROSS
Upside Down

MICHAEL JACKSON
Rock With You

JASON DERULO
Take You Dancing

Vijesti
U palači Herzer se održala 4. sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina uz prisustvo 18 vijećnika
Svečanom akademijom u Velikoj koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu, u srijedu 27. rujna 2023. godine u organizaciji PU varaždinske obilježen je Dan policije, blagdan Sv. Mihaela.
Radio Sjeverozapad / 28.09.2023. 09:38:41

Filmski manageri u Varaždinu traže lokacije snimanja

Troje filmskih „location managera“ koji su na proputovanju kroz Hrvatsku Benjamina Hendriksa iz Nizozemske, Emmu Jane Richards iz Velike Britanije i Johna Rakicha iz Kanade danas, u srijedu 27. rujna 2023. godine u palači Patačić primio je zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković.
Radio Sjeverozapad / 18.09.2023. 13:47:18

U Šenoinoj umjesto parkirališta biciklističke staze

U Europskom tjednu mobilnosti Grad Varaždin će provoditi nekoliko aktivnosti koje je danas, u ponedjeljak 18. rujna 2023. godine najavio zamjenik gradonačelnika Miroslav Markovi konferencijom za novinare u palači Patačić.
Mališani iz Dječjeg vrtića „Škrinjica“ iz Vidovca  su na gospodarstvu obitelji Cafuk sudjelovali na radionici o kiseljenju Varaždinskog zelja za zimnicu.   
Radio Sjeverozapad / 06.09.2023. 13:18:59

Više od 200 varaždinskih umirovljenika na izletu u Selcu

Besplatan izlet varaždinskim umirovljenicima organizirao je Grad Varaždin.
Kako se zove prvi nasljedni župan Varaždinske županije, gdje je nađen DNK neandertalaca, kraj kojeg grada su nađene kosti vunastog nosorog - samo su neka od pitanja na koju su odgovarali učenici srednjih škola u sklopu kviza „Upoznaj svoju županiju“, a koji je organiziran povodom 30. godina od ponovne uspostave Varaždinske županije i Dana Varaždinske županije.
Za 19.072 učenika osnovnih i srednjih škola diljem Varaždinske županije započela je nova školska godina
Radio Sjeverozapad / 16.06.2023. 14:36:06

BESPLATAN GRADSKI PRIJEVOZ ZA VARAŽDINSKE UMIROVLJENIKE

Grad Varaždin u suradnji s Čistoćom d.o.o. od 1. srpnja 2023. godine kreće s pilot projektom besplatnog gradskog prijevoza umirovljenika s prebivalištem u gradu Varaždinu.
Grad Varaždin je u suradnji s tvrtkom Vodogradnja, ugovornim izvoditeljem hodnih ploha u gradskoj jezgri, započeo na intenzivnoj sanaciji uništenih hodnih površina.
U HNK u Varaždinu se u ponedjeljak održala svečana promocija poštanske marke koju povodom proslave 150. obljetnice otvorenja zgrade varaždinskog kazališta izdaje Hrvatska pošta.
Područna škola Nova Ves Petrijanečka i Područna škola Strmec Podravski prve su dvije područne škole za koje je potpisan ugovor o uslugama izrade projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju i dogradnju školske zgrade i sportske dvorane.
Uoči obilježavanja 22. rujna - Dana branitelja Varaždinske županije i Dana oslobođenja Grada Varaždina, Mladež HDZ-a prisjetila se svih onih hrabrih branitelja iz Varaždinske županije koji su dali svoje živote za slobodu i neovisnost Hrvatske.
Radio Sjeverozapad / 20.09.2023. 09:18:44

Općina Sračinec nabavila električnu uličnu čistilicu

Prije nekoliko dana, Općini Sračinec isporučen je novi stroj - električna ulična čistilica...
Radio Sjeverozapad / 20.09.2023. 09:16:51

OPG Pocedulić među tri najbolja u RH

Na 10. izdanju izbora za najbolji OPG u Republici Hrvatskoj „Zlata vrijedan“ u organizaciji Večernjeg lista i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, odlično 3. mjesto osvojio je varaždinski OPG Pocedulić..
Radio Sjeverozapad / 20.09.2023. 09:13:03

HDZ : “Vlada im osigurala 3.000.000,00 kuna, a oni cmizdre”

Iako je nedavno gradonačelnik Neven Bosilj,  donio odluku da se poveća cijena vrtića u Varaždinu, u toj su stranci odlučili kritizirati odluku Vlade koja je po prvi puta u povijesti Republike Hrvatske donijela mjeru da se s nacionalne razine osiguraju sredstva za vrtiće...
Radio Sjeverozapad / 18.09.2023. 13:51:32

16. Obrtnički ulični sajam

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj u subotu je zajedno s predsjednikom Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin Vladimirom Baisom, u ime župana Varaždinske županije, saborskim zastupnikom Damirom Habijanom te potpredsjednikom Obrtničke komore Varaždinske županije Zvonimirom Pisačićem obišao tradicionalni 16. Obrtnički ulični sajam koji se održao na Trgu kralja Tomislava, varaždinskom Korzu.
Radio Sjeverozapad / 18.09.2023. 13:40:59

Predstavljeni rezultati 25. Špancirfesta

Ovogodišnji, jubilarni 25. Špancirfest, koji je održan od 18. do 27. kolovoza u Varaždinu nastavio je višegodišnji pozitivni trend te su srušeni svi dosadašnji rekordi.
Radio Sjeverozapad / 18.09.2023. 13:38:24

Vlada će osigurati sustavnu podršku u financiranju vrtića

Model fiskalne održivosti vrtića bila je glavna tema konferencije za medije koju je u ponedjeljak sazvao predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije i župan Anđelko Stričak, a na kojoj su sudjelovali i HDZ-ovi načelnici i gradonačelnik s područja županije koji su, naglasio je Stričak, najbolje upoznati s ovom problematikom.