Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 18:47 sati


Trenutno svira:
IYEOKA
Simply FallingSviralo je:

FATBOY SLIM
Praise You

FLYER
Sve je u redu

KHALID
Eastside (feat. Benny Blanco, Halsey)

AALIYAH
More Than A Woman

BRUCE SPRINGSTEEN
Streets Of Philadelphia

12.08.2019. 09:14:46

Završeno je Ekipno prvenstvo Europe u atletici - 2. liga

Podjelom pobjedničkih plaketa i banketom svih sudionika u nedjelju na večer u Studentskom domu u Varaždinu završeno je Ekipno prvenstvo Europe u atletici – 2. liga.  
Najviše bodova u dvodnevnom natjecanju skupila je reprezentacija Estonije koja je time ostvarila pobjedu i plasman u viši rang natjecanja. Plaketu je kapetanu reprezentacije predao Erich Teigamagi, delegat EA. 
Slovenija je ostvarila drugo mjesto za što im je čestitao Ivan Veštić predsjednik HAS-a, a zamjeniku gradonačelnika Zlatanu Avaru pripala je čast uručiti plaketu za treće mjesto kapetanici reprezentacije Danske. 
Hrvatska je odličnim nastupima svih reprezentativaca te pobjedama Sandre Perković, Sare Kolak i Dine Bošnjaka osvojila peto mjesto i osigurala ostanak u ovom rangu natjecanja.  Prvenstvo je održano u sjajnoj atmosferi pred ispunjenim tribinama, a organizatori su primili brojne pohvale svih dvanaest reprezentacija i dužnosnika Europske atletske federacije. Varaždin je trideset godina nakon održavanja JUPEA u potpunosti ispunio očekivanja te još jednom uspješno organizirao veliko međunarodno sportsko natjecanje.