Petak je.


U popodnevnom
terminu uz Vas je Radovan
Trenutno svira:
SHAGGY
Oh CarolinaSviralo je:

GATUZO
Povrijedili smo jedno drugo (ft. Goran Bare)

FINE YOUNG CANNIBALS
She Drives Me Crazy

Pixie Lott
Cry Me Out

MILKY CHANCE
Stolen Dance

SAM SMITH
La La La (feat. Naughty Boy)

12.08.2019. 09:14:46

Završeno je Ekipno prvenstvo Europe u atletici - 2. liga

Podjelom pobjedničkih plaketa i banketom svih sudionika u nedjelju na večer u Studentskom domu u Varaždinu završeno je Ekipno prvenstvo Europe u atletici – 2. liga.  
Najviše bodova u dvodnevnom natjecanju skupila je reprezentacija Estonije koja je time ostvarila pobjedu i plasman u viši rang natjecanja. Plaketu je kapetanu reprezentacije predao Erich Teigamagi, delegat EA. 
Slovenija je ostvarila drugo mjesto za što im je čestitao Ivan Veštić predsjednik HAS-a, a zamjeniku gradonačelnika Zlatanu Avaru pripala je čast uručiti plaketu za treće mjesto kapetanici reprezentacije Danske. 
Hrvatska je odličnim nastupima svih reprezentativaca te pobjedama Sandre Perković, Sare Kolak i Dine Bošnjaka osvojila peto mjesto i osigurala ostanak u ovom rangu natjecanja.  Prvenstvo je održano u sjajnoj atmosferi pred ispunjenim tribinama, a organizatori su primili brojne pohvale svih dvanaest reprezentacija i dužnosnika Europske atletske federacije. Varaždin je trideset godina nakon održavanja JUPEA u potpunosti ispunio očekivanja te još jednom uspješno organizirao veliko međunarodno sportsko natjecanje.