Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 01:03 sati


Trenutno svira:
ELIZA DOOLITTLE
Pack UpSviralo je:

VANESSA CARLTON
WATCH ME SHINE

WEEKND
Starboy (feat. Daft Punk)

FILM
Dom

TWENTY ONE PILOTS
Stressed Out

NOTORIOUS BIG
Nasty Girl

14.08.2019. 08:55:27

MIKROSOLARI ZA KUĆANSTVA

Zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar u utorak je u Gradskoj vijećnici uz Alena Kišića, direktora Centra kompetencije za obnovljive izvore energije, i Sanelu Mikulčić, voditeljicu projekata Zelene energetske zadruge, održao konferenciju za novinare povodom predstavljanja projekta „Mikrosolari za kućanstva“. 
Riječ je o projektu pripreme prijave vlasnika obiteljskih kućanstava s područja Grada Varaždina na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Republike Hrvatske za subvencioniranje ugradnje malih solarnih elektrana na krovove obiteljskih kuća.
Pomaganjem građanima u razvoju, investiranju i korištenju obnovljivih izvora energije, Grad Varaždin sa svojim partnerima želi omogućiti svima koji su zainteresirani da koriste lokalno dostupne izvore uz koje će uštedjeti i postati energetski neovisniji.
Cilj je istražiti interes građana grada Varaždina za korištenjem tehnologija obnovljivih izvora energije u njihovim kućanstvima te ih potaknuti na korištenje zelene energije. Kako bi to bilo moguće, potrebno je uspostaviti bazu podataka kojom bi se provjerila isplativost postavljanja takvih tehnologija i napravila priprema za prijavu na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.