Srijeda je.


Slušate
ELEKTRONSKI ZVUK!
Trenutno svira:
BEN HOWARD
KEEP YOUR HEAD UPSviralo je:

GINA G
TI AMO

FLYER
Dan po dan

DIANA ROSS
Upside Down

MICHAEL JACKSON
Rock With You

JASON DERULO
Take You Dancing

07.06.2022. 10:26:58

Predstavljen program nadolazećeg Kliker festivala – festivala pokreta i plesa

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj u ponedjeljak je nazočio predstavljanju programa ovogodišnjeg Kliker festivala. Festival je na najavnoj konferenciji za novinare najavila organizatorica festivala Sanja Tropp Frühwald, a prisustvovali su i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Danijela Vusić, intendantica HNK u Varaždinu Senka Bulić te Nino Preložnjak iz Centra za mlade i neovisnu kulturu P4. 

Sedmo izdanje Kliker festivala – festivala pokreta i plesa, koji nam ove godine sprema prave poslastice i dovodi šarenu ekipu umjetnika i umjetnica iz Hrvatske, Austrije, Slovenije i Belgije održava se od 10. do 19. lipnja. 9 dana, 8 predstava, 2 premijere, plesokaz, Klik klub simpozij, radionice, koncert, party i programi za velike, male, pa i one najmanje koji će imati prilike uživati u mekanoj i uvijek drugačijoj predstavi za bebe „Baja Buf“. 

Gradonačelnik je istaknuo kako ga veseli da se uz mnoštvo festivala i manifestacija koje se održavaju u Varaždinu, i ove godine organizira Kliker festival koji zaokružuje bogatu ponudu varaždinske kulturne scene. „Svi znamo da je Varaždin grad prijatelj djece, a ovaj je festival prvenstveno fokusiran na mlade. To je svojevrstan poklon svim mladima i našim učenicima na kraju školske godine. Napokon se nakon pandemijskih godina možemo otvoriti prema građanima, prema publici, stoga pozivam sve naše sugrađane, male i velike, da posjete festival i uživaju u bogatom programu kojeg su pripremili organizatori.“ – rekao je gradonačelnik Neven Bosilj.