Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 04:05 sati


Trenutno svira:
SISTER SLEDGE
Thinking of YouSviralo je:

BRYAN ADAMS
Have You Ever Really Loved A Woman

JINX
Cuvaj Me,Ne Daj Me

STEFANY
Ti, Jos Uvijek

JUDETTE
Neki drugi gradovi

JAMES BLUNT
Monsters

13.06.2022. 12:46:39

Udruga savjetovalište „Uz tebe sam“ obilježila 15 godina rada

Već punih 15 godina Udruga savjetovališta „Uz tebe sam“ brine o djeci s teškoćama u razvoju iz Varaždinske županije. Obljetnicu rada obilježili su  na Trgu kralja Tomislava u Varaždinu prigodnim nastupom djece - korisnika Udruge.
 - Udruga je osnovana 2007. godine na inicijativu roditelja djece s teškoćama u razvoju, kako bi dobili pomoć za djecu, ali i za sebe, jer je teško nositi se sam 24 sata sa svim teškoćama. Osnovali smo udrugu u kojoj volontiraju ili rade putem projekata psiholozi, logopedi, edukacijski rehabilitatori, fizioterapeuti, radni terapeuti, učitelji i mnogi drugi ljudi koji su svojim stručnim znanjima mogli pomagati djeci i mladima. U našem radu najvažnija je velika ljubav i strašna predanost u radu s djecom i mladima s teškoćama, kojima pomažemo da budu ravnopravni članovi našega društva. Tijekom 15 godina puno smo toga napravili, a važno je naglasiti da živimo isključivo od donacija i projekata, da ne naplaćujemo svoje usluge. Sve što se donira je za djecu s teškoćama u razvoju i njihov bolji život – istaknula je predsjednica Udruge Marina Kereša. 
Korisnici Udruge su djeca s poremećajima u ponašanju, učenju, tjelesnim oštećenjima, djeca smanjenih intelektualnih sposobnosti, mlade osobe s invaliditetom s višestrukim oštećenjima i njihove obitelji. Riječ je o posebno osjetljivim društvenim skupinama koje iziskuju dodatnu skrb i podršku. Tijekom 15 godina postojanja Udruge provedeni su brojni projekti, aktivnosti, manifestacije i priredbe, a u rad udruge uključeno je više od 50 volontera koji svojim nesebičnim angažmanom pomažu u provođenju svih aktivnosti Udruge. 
Čestitke je Udruzi uputila i Ljubica Božić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Varaždinske županije, kao i zamjenik gradonačelnika Varaždina Miroslav Marković.