Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 03:54 sati


Trenutno svira:
JINX
Cuvaj Me,Ne Daj MeSviralo je:

STEFANY
Ti, Jos Uvijek

JUDETTE
Neki drugi gradovi

JAMES BLUNT
Monsters

X AMBASSADORS
Everything Sounds Like A Love Song

MAYALES
Od Ljubavi

13.09.2022. 09:26:00

28. Varaždinski polumaraton

U varaždinskoj Gradskoj vijećnici najavljeno je 28. izdanje JOMA Varaždinskog polumaratona i Hervis utrka građana. Jedna je to od najpopularnijih cestovnih utrka u Hrvatskoj koja okuplja mnoštvo trkača iz cijele Hrvatske. Polumaraton će se održati 18. rujna sa startom u 10.30 sati na Kapucinskom trgu. Stručna suradnica u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina, Anica Sitar, istaknula je kako paralelno uz polumaraton starta i utrka građana na 5 kilometara, a prije toga se održavaju dječje utrke na 500 i 1000 metara.
 -S obzirom da je ovo jedna od najdugovječnijih cestovnih utrka, moramo zahvaliti Gradu Varaždinu koji je glavni pokrovitelj ove utrke, koja se u organizaciji Trkačkog kluba „Marathon 95” održava u spomen na Dan oslobođenja Grada Varaždina 1991. godine. Utrke se održavaju kontinuirano od 1995. godine. Čak ni pandemijske godine nisu spriječile organizaciju utrke – naglasila je Sitar. 
Kako ova utrka ima dugu tradiciju, i ove se godine prijavio velik broj natjecatelja, njih više od 600, a prijave su, kako ističe Sitar, moguće do same utrke tako da su svi, koji se još nisu odlučili, dobrodošli.