Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 01:58 sati


Trenutno svira:
PLACEBO
English Summer RainSviralo je:

JEWEL
Standing Still

ANDRA
Sweet Dreams (feat. Mara) (Radio Killer Remix)

NOLA
Imam Tebe (Rinoma Remix)

BECKY HILL
Losing

KATY PERRY
California Gurls

30.08.2019. 13:22:36

Veliki povratak Missy Elliott

Američka glazbenica i producentica Missy Elliott vratila se na scenu u punom sjaju nakon gotovo 15 godina. Mnogobrojne poklonike hip hop kulture oduševila je u petak, 23. kolovoza, neočekivanom objavom EP izdanja „Iconology” koji je najavila video singlom „Throw It Back”. 
EP izdanje ujedno je najava za novi album ove rap vizionarke.Kolekciju novih pjesama predstavila je uz tag #ThrowItBack i natuknula da bi one mogle izazvati val nostalgije za vremenima „kada smo se zbog glazbe osjećali dobro i kada nas je glazba tjerala na ples”.Iako je tijekom posljednjih godina objavila nekolicinu singlova i suradnji, od kojih je posebno zasjala pjesma „Tempo” nastala u suradnji s talentiranom mladom zvijezdom Lizzo, ovo je prvo službeno diskografsko izdanje Missy Elliott od albuma „The Cookbook” iz 2005. i kolekcije najvećih hitova „Respect M.E.” iz 2006. 
EP „Iconology” objavljen je ususret MTV VMA dodjeli nagrada koja se se održala 26. kolovoza u Jerseyju i na kojoj joj je dodijeljeno priznanje Michael Jackson Video Vanguard Award za životno postignuće i doprinos modernoj pop kulturi tijekom gotovo tri desetljeća karijere ove vizionarke.
 Na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada Missy Elliot kročila je na pozornicu po prvi put u 16 godina i oduševila prisutne svojim scenskim kolažem najvećih video hitova „The Rain”, „Hot Boyz”, „Get Ur Freak On”, „Work It”, „Pass That Dutch” i „Lose Control”, koji su definirali kraj 1990-ih i početak 2000-ih. Početkom godine Missy Elliott također je uvedena u Songwriter’s Hall Of Fame, kuću slavnih kantautora, što još jednom potvrđuje da je pred rap ikonom velika godina.

Izvor: https://ravnododna.com/veliki-povratak-missy-elliott/