Srijeda je.


U popodnevnom
terminu uz Vas je Petra
Trenutno svira:
SPICE GIRLS
Viva ForeverSviralo je:

JAMES BLUNT
I Told You

EURYTHMICS
Sweet Dreams (Are Made Of This)

JINX
Strijele na horizontu

ED SHEERAN
Dont Care ft Justin Bieber

BADLY DRAWN BOY
COME ON EILEEN

10.10.2019. 11:40:50

Varaždinska županija predstavlja se u Ljubljani

Nakon Pule i Zagreba, Varaždinska županija predstavit će se ove subote, 12. listopada u slovenskoj metropoli, Ljubljani. 
 Tako će već od 09:00 sati ujutro mnogobrojni OPG-ovi ponuditi i predstaviti Ljubljančanima te turistima bučino ulje, hajdini gibanek, voćne rakije i likere, med te vino varaždinskog vinogorja. Predstavit će se i Udruga Hajdina, a bogatu povijest naše Županije pokazat će i pripadnici Husarske garde dok će se za dobru i veselu atmosferu pobrinuti tamburaški orkestar KUD-a Varaždinske Toplice. 
Cjelokupno predstavljanje predviđeno je na Mestnome trgu te u Stritarjevoj ulici. 
OPG-ove će oko 10:30 sati u društvu gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića obići i župan Varaždinske županije Radimir Čačić te predsjedavajuća Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević. 
Posebna atrakcija će biti podizanje balona "Svečanost cvijeća" slikara Ivana Rabuzina na Starome gradu u Ljubljani u petak 11.listopada u 19:00 sati. Tako će iznad glavnoga grada Slovenije zasjati balon koji sada već punu godinu dana promovira našu Županiju u Hrvatskoj i izvan nje.