Petak je.


U popodnevnom
terminu uz Vas je Radovan
Trenutno svira:
FILM
Sjecam se prvog poljupcaSviralo je:

WESTLIFE
My Blood

LILY ALLEN
Smile

JOVANOTTI
Ragazzo Fortunato

BANG BANG
Imam

BRUCE SPRINGSTEEN
WORKING ON A DREAM

18.10.2019. 12:00:10

Goran Bare & Majke priređuju rođendanski koncert za Tvornicu

Goran Bare & Majke održat će koncert za 20. rođendan Tvornice kulture. 
Povodom 20 godina kultne zagrebačke koncertne dvorane, Bare će 24. studenog održati svirku u prostoru kojeg je punio bezbroj puta i gdje je snimio čak dva live albuma. Time će Bare na fin način zaokružiti dobru glazbenu godinu, koja je prošla u znaku promoviranja albuma “Nuspojave” iz 2018. i nastupa na stadionu na Šalati, gdje su se najveći hitovi Majki mogli poslušati u orkestralnom aranžmanima. 
Nakon svirke na otvorenom na Šalati, sada je na redu koncert u Tvornici, gdje će publika moći čuti set listu s najpoznatijim stvarima iz bogatog repertoara Majki. 
Njihov repertoar obuhvaća sedam albuma, od kojih je posljednji prethodno spomenuti album “Nuspojave”, a prvi “Razum i bezumlje”. 
Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 kn u preprodaji, odnosno 120 kuna na dan koncerta. U ponudi su i VIP ulaznice po 130 kuna u pretprodaji te 150 kuna na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti u Tvornici, Aquarius shopu u Varšavskoj, Dancing Bearu u Gundulićevoj, Dirty Old Shopu u Tratinskoj i u Rockmarku u Berislavićevoj. Online dostupne putem entria. Koncert će se održati 24. studenog u 20 sati.
Izvor : muzika.hr