Srijeda je.


U popodnevnom
terminu uz Vas je Petra
Trenutno svira:
TEXAS
Black Eyed BoySviralo je:

Halsey
You should be sad

EDWYN COLLINS
A Girl Like You

ROBBIE WILLIAMS
Road To Mandalay

SONGKILLERS
Molim sate

SHABBA RANKS
Mr Loverman

29.11.2019. 10:26:33

Producent “Bohemian Rhapsodyja” radi film o kralju popa

Producent “Bohemian Rhapsodyja” Graham King primio se detaljnijeg proučavanja ostavštine kralja popa kako bi jednog dana napravio film posvećen njegovom životu te glazbenim postignućima. 
King je potaknuo scenarista “Gladijatora” i “Avijatičara” Johna Logana da se s njim upusti u ovaj projekt. Film trenutno nema ni studio, ni distributera. Scenarij filma neće sadržavati dijelove života Michaela Jacksona koji su prikazani u dokumentarnom filmu “Leaving Neverland”, četverosatnom dokumentarcu HBO-a koji prikazuje ispovijesti žrtva zlostavljanja Michaela Jacksona.
Da se radi na ovom projektu, potvrdio je za Variety glasnogovornik Kinga, no nije komentirao hoće li Loganov scenarij uključivati koreografa Wadea Robsona i Jamesa Safechucka, čije priče prati dokumentarac i koji su optužili Jacksona da ih je kao djecu zlostavljao. Kao odgovor na dokumentarac, koji je zaradio Emmyja za dokumentarac godine, Jacksonova fondacija digla je tužbu protiv HBO-a od 100 milijuna dolara, tvrdeći kako su Robson i Safechuck imali dobar financijski motiv za izmišljanjem događaja. Savezni sudac dodijelio je fondaciji Jacksona pravo da slučaj preda na arbitražni postupak, na što se HBO žalio prošli mjesec. 
Kingova biografija o kralju popa nije jedini projekt koji će prikazati razvoj njegove glazbene karijere od Jackson 5-a do svjetske pop dominacije. Naime, na Broadwayju će se od iduće godine prikazivati mjuzikl “MJ the Musical”, u kojem će glavnu ulogu imati glumac Ephraim Sykes. On se trenutno pojavljuje u pop mjuziklu “Ain’t Too Proud – The Life and Times of The Temptations”. Zaradio je nominaciju za nagradu Tony, a pojavio se i u NBC-ovom “Hairspray Live!”. Mjuzikl će se izvoditi od 6. srpnja 2020. u Neil Simon Theatreu.
IZVOR : MUZIKA.HR