Nedjelja je.


Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 19:38 sati


Trenutno svira:
LILY ALLEN
The FearSviralo je:

ROBBIE WILLIAMS
Strong

BELOUIS SOME
Imagination

PSIHOMODO POP
Ona ludo pati

SHAKIRA
She Wolf

WEEKND
Earned It

12.02.2020. 14:00:47

Rotarijanski bal u znaku Jamesa Bonda

Rotary Club Varaždin će u subotu, 15. veljače, u hotelu Turist organizirati tradicionalni Rotary bal, najdugovječniju rotarijansku priredbu u našoj zemlji, na kojoj će varaždinski rotarijanci prikupljati sredstva za svoju dobrotvornu djelatnost. 

-Rotary bal središnja je priredba našeg kluba, koju već 27 godina organiziramo za Valentinovo, u mjesecu u kojem je prije 115 godina osnovan prvi Rotary klub u Chichagu. Naš je bal tako i najdugovječnija rotarijanska priredba u našoj zemlji. Ove će godine naš Rotary bal biti u znaku Jamesa Bonda, pa će i ponuda na balu biti vezana uz ovog filmskog junaka. Imat ćemo tako i Martini bar, ali i Beer Corner, organizirat ćemo tihu aukciju donacijskih predmeta, našim uzvanicima, među kojima će biti i rotarijanci i rotarijanke iz drugih klubova, jamčimo dobru zabavu uz Zodiac band i izvrsnu gastronomsku ponudu kuharskog tima na čelu sa „Zlatnim kuharom“ Damirom Crlenim - istaknuo je Domagoj Cvetko, predsjednik RC Varaždin. 

Ovaj, najstariji Rotary klub u Varaždinu i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, ovogodišnjim Rotary balom započet će niz priredbi kojima će Rotary Club Varaždin obilježiti 90. godišnjicu osnivanja.

-Prihod ostvaren na Rotary balu i ove ćemo godine namijeniti našem najvećem i najdugotrajnijem projektu - Nagradi za izvrsnost dr. Franjo Ruža, kojom, već 17 godina, nagrađujemo najizvrsnije učenike i studente, te potičemo izvrsnost u zajednici. Ovogodišnjim balom započet ćemo i program kojim ćemo obilježiti 90 godina Rotary kluba Varaždin i rotarijanstva u sjeverozapadnoj Hrvatskoj - najavio je predsjednik ovog varaždinskog Rotary kluba.


Ulaznice za Rotary bal mogu se po cijeni od 400 kuna kupiti na recepciji hotela Turist.