Utorak je.


Do 12 sati
s Vama je Nino
Trenutno svira:
SIMPLE MINDS
Don't You (Forget About Me)Sviralo je:

SAM SMITH
DIAMONDS

Ava Max
Take You To Hell

ALICIA KEYS
Love Looks Better

MASSIMO
Mali Krug Velikih Ljudi (Mental Blue Remix)

JENNIFER LOPEZ
LET`S GET LOUD

10.09.2020. 08:10:56

Obilazak radova na komunalnoj infrastrukturi

U redovan obilazak radova na komunalnoj infrastrukturi danas je krenuo dr. sc. Ivan Čehok, gradonačelnik Grada Varaždina a prvo je zastao u Milčetićevoj ulici.
Ovdje je riječ o jednom našem obećanju, pa i obvezi prema policiji i našim građanima. U ovoj ulici stara stabla su dizala pločnik i nije se više moglo hodati, ulica je stvarno bila u lošem stanju. Zbog toga smo krenuli u uređenje jednog dijela ulice jer nismo mogli radi prometa zatvoriti cijelu. Ovdje će uskoro biti uređeno i obilježje koje će nas sjećati na naše poginule policajce u Domovinskom ratu. Sve smo pripremili pa će taj dio ulice dobiti jednu sasvim novu vizuru prema jednom prekrasnom arhitektonskom rješenju. Posadit ćemo i nova stabla. rekao je dr.sc. Ivan Čehok, gradonačelnik Grada Varaždina . 
U Varaždinu će prema riječima gradonačelnika biti nastavljeno uređivanje ulica koje su bile zahvaćene aglomeracijom, najprije u Črncu, a nakon velikih infrastrukturnih radova u slijedeće dva tjedna trebalo bi završiti i radove na rotoru kod groblja. Ulaganje u navedenu infrastrukturu i prometnice grada iznosi oko 30 milijuna kuna.