Utorak je.


U jutarnjem terminu
s Vama je Robert
Trenutno svira:
JOHN NEWMAN
Blame (ft. Calvin Harris)Sviralo je:

BOB MARLEY
Is This Love (Ft. LVNDSCAPE & Bolier)

JESSIE J
Flashlight

CULTURE CLUB
Karma Chameleon

HEIDI SECE PSA
Vuk

Ava Max
OMG What's Happening

15.09.2020. 10:37:53

U Varaždinskoj županiji jedan novi slučaj zaraze koronavirusom

U posljednja 24 sata u Varaždinskoj županiji evidentiran je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom. Radi se o asimptomatskoj osobi iz svadbene svečanosti održanoj prije 10 dana u Varaždinu, a to je 12. potvrđeni slučaj s tog događanja. 
U mjeri samoizolacije trenutno se nalaze 194 osobe od kojih su 53 osobe s područja naše županije stavljene u samoizolaciju zbog svadbe, a 21 učenik i 21 roditelj se nalaze u samoizolaciji zbog pozitivnog učenika jedne varaždinske osnovne škole. U istom razdoblju evidentirana su četiri nova slučaja oporavka čime je aktualni broj aktivnih slučajeva u Varaždinskoj županiji 31, čemu treba pribrojiti i jednog hospitaliziranog stranog državljanina. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin sada se nalazi osam osoba, od čega je jedna osoba strani državljanin, dok se dvije dodatne osobe liječe u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu. Na liječenju kod kuće nalaze se 22 osobe. 
Od početka epidemije u Varaždinskoj županiji ovo je 189. registrirani slučaj zaraze, a dodatnih 15 slučajeva nam se pripisuju zbog prijavljenog mjesta prebivališta.