Utorak je.


Do 12 sati
s Vama je Nino
Trenutno svira:
JENNIFER LOPEZ
LET`S GET LOUDSviralo je:


Creep

ELTON JOHN
Sad Songs (Say So Much)

GEORGE EZRA
Shotgun

SHAWN MENDES
Stitches

LP
Shaken

16.09.2020. 14:23:45

U Varaždinskoj županiji četiri nova slučaja zaraze koronavirusom

U posljednja 24 sata u Varaždinskoj županiji evidentirana su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom. Dvije osobe s blažom kliničkom slikom povezane su sa svadbom održanom 5. rujna u Varaždinu, čime je broj potvrđenih slučajeva s tog događanja narastao na četrnaest. Pozitivne su još i dvije osobe starije životne dobi, koje su iz Splitsko-dalmatinske županije, no razboljele su se tijekom boravka u našoj županiji i hospitalizirane su u Općoj bolnici Varaždin. U istom razdoblju evidentiran je i jedan novi slučaj oporavka, čime je aktualni broj aktivnih slučajeva u Varaždinskoj županiji 32, čemu treba pribrojiti jednog hospitaliziranog stranog državljanina i dvije hospitalizirane osobe iz druge županije. 
Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin sada se nalazi deset osoba, od čega je sedam osoba iz Varaždinske županije, dok se dvije dodatne osobe liječe u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu. Na liječenju kod kuće nalaze se 23 osobe. 
Od početka epidemije u Varaždinskoj županiji imamo 193 registriranih slučajeva zaraze, a dodatnih 15 slučajeva nam se pripisuje zbog prijavljenog mjesta prebivališta.