Srijeda je.


U jutarnjem terminu
s Vama je Robert
Trenutno svira:
KELLY ROWLAND
When Love Takes Over (ft. David Guetta)Sviralo je:

SNOW
Informer

ONE DIRECTION
Story of My Life

MAGIC!
Rude

SCISSOR SISTERS
Comfortably Numb

CLEAN BANDIT
Solo (feat. Demi Lovato)

29.09.2020. 07:51:45

POZIV NA AKADEMIJU ZA PODUZETNIŠTVO

Pučko otvoreno učilište Varaždin objavilo je javni poziv za upis kandidata na Akademiju za poduzetništvo. Riječ je o besplatnom programu za polaznike, namijenjenom varaždinskim poduzetnicima i obrtnicima koji žele steći poduzetnička znanja i vještine s naglaskom na transformaciju poduzeća i inovacije. 
Predavači su redom uspješni poduzetnici koji će u programu u trajanju 160 sati u 11 modula prenijeti svoja iskustva i znanja na deset polaznika. Program financira Grad Varaždin, a rok za prijavu putem interneta je do 5. listopada 2020. u 24 sata. Svi odabrani kandidati pristupit će intervjuu. Detalji programa objavljeni su na službenim stranicama učilišta: https://www.pouvarazdin.hr/azp-basic.html a prijave se podnose putem online obrasca objavljenog na linku: https://www.pouvarazdin.hr/azp_poziv.html.  
Bit će to već treća generacija polaznika Akademije za poduzetništvo u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Varaždin i uz financiranje Grada Varaždina. Jedna je to od niza uspješnih mjera kojima Grad Varaždin nastoji unaprijediti varaždinsko poduzetništvo i obrtništvo te mu pomoći u prevladavanju trenutne ekonomske situacije.