Srijeda je.


U jutarnjem terminu
s Vama je Robert
Trenutno svira:
SNOW
InformerSviralo je:

ONE DIRECTION
Story of My Life

MAGIC!
Rude

SCISSOR SISTERS
Comfortably Numb

CLEAN BANDIT
Solo (feat. Demi Lovato)

BLACK KEYS
Gold On The Ceiling

09.10.2020. 10:59:50

Trofej grada Varaždina 2020

U subotu, 10. listopada 2020. godine u Sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu održat će se Trofej grada Varaždina 2020 , turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima u organizaciji Sportskog plesnog kluba Valcer te suorganizaciji Plesnog kluba Takt i Hrvatskog sportskog plesnog saveza. Pokrovitelj natjecanja je Grad Varaždin uz potporu Zajednice sportskih udruga grada Varaždina te Turističke zajednice grada Varaždina.
Trofej grada Varaždina okupit će preko 300 sudionika u različitim disciplinama sportskog dijela natjecanja te u večernjem dijelu show programa. Natjecanja će započeti već u ranijim prijepodnevnim satima u diciplinama u kojima će snage odmjeriti pojedinci, grupe i formacije dok su natjecanja plesnih parova na rasporedu u poslijepodnevnim satima. U večernjem dijelu od 19.00h , ujedno i najatraktivnijem dijelu programa vidjet ćemo: 
1. Ceremoniju svečanog otvorenja (defile svih parova) + pozdravni govori 2. Završna natjecanja najviših kvalitativnih razreda u disciplinama standardnih i latinskoameričkih plesova za kategorije mlađe mladeži, mladeži, starije mladeži, odraslih i veterana 3. Show program plesača Sportskog plesnog kluba Valcer i Plesnog kluba Takt