Srijeda je.


U jutarnjem terminu
s Vama je Robert
Trenutno svira:
CLEAN BANDIT
Solo (feat. Demi Lovato)Sviralo je:

BLACK KEYS
Gold On The Ceiling

INXS
Suicide Blonde

MAYALES
Most ft Nipplepeople

DANIEL MERRIWEATHER
Impossible

WEEKND
In Your Eyes

12.10.2020. 07:59:26

Udruga Uz tebe sam traži volontere za Tata-mata učenje

Udruga savjetovališta "Uz tebe sam" već nekoliko godina provodi projekt "Tata-mata učenje" - pomoć u učenju učenicima osnovnih škola sa specifičnim teškoćama u svladavanju nastavnih sadržaja (disleksija, disgrafija, poremećaj koncentracije i pažnje...). 
S učenicima rade volonteri, najčešće studenti/ce ili mladi nastavnici/e. Zbog sve većeg interesa roditelja i djece za ovakvim načinom stjecanja novih znanja otvorilo se još volonterskih mogućnosti. Iz udruge pozivaju volontere/ke da izdvoje svoje slobodno vrijeme i priključe se radionicama „Tata-mata učenja“ koje se odvijaju svaki utorak i četvrtak od 17.00 do 19.00 sati u prostorijama udruge (Graberje 33, Varaždin). 
Zadaci volontera su:
 • učiti kako učiti
 • pomoć kod pisanja domaćih zadaća 
• rad na poticaju pažnje i koncentracije 
• učiti kako organizirati učenje 
• poticanje motivacije 
Učenici koji su uključeni u projekt uz individualiziran pristup, odnosno prilagođeno i modificirano učenje nastavnih sadržaja usvajaju učinkovite mehanizme učenja i postaju svjesni svojih sposobnosti te na taj način izgrađuju pozitivnu sliku o sebi, jačaju samopouzdanje i motivaciju koje doprinose školskom uspjehu, a volonteri stječu dragocjeno iskustvo i radost pedagoškog i metodičkog rada. 
Iz udruge pozivaju sve zainteresirane volontere da se jave na broj: 098/184-0173 ili na mail: info@uztebesam.