Srijeda je.


U jutarnjem terminu
s Vama je Robert
Trenutno svira:
DANIEL MERRIWEATHER
ImpossibleSviralo je:

WEEKND
In Your Eyes

JAMES ARTHUR
You're Nobody 'Til Somebody Lo

JAX JONES
You Don't Know (feat. Raye)

T.B.F
Data

GRACE JONES
My Jamaican Guy

15.10.2020. 09:44:32

Za varaždinski sport iduće godine 9,75 milijuna kuna

Na sjednici Skupštine Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina , održanoj u sportskoj dvorani u Graberju, članovi Skupštine Zajednice prihvatili su Izmjene i dopune Programa javnih potreba u sportu Grada Varaždina za 2020. godinu. Ukupni iznos za varaždinski sport je 9 milijuna i 525 tisuća kuna, s projekcijama iznosa za 2021. i 2022. godinu na razini od 9 milijuna i 755 tisuća kuna. 
U ovogodišnji Program javnih potreba u sportu uvršteno je uređenje nogometnog igrališta u Hrašćici, s iznosom od 530.300 kuna, za ugradnju umjetne trave, nabavu zaštitne mreže i stupova iza golova, zaštitne ograde igrališta, za stroj za održavanje igrališta, za 4 gola te uslugu izrade projektne dokumentacije tribine na glavnom nogometnom igralištu. 
Na Skupštini je istaknuto da je među osnovnim ciljevima Programa javnih potreba u sportu ulaganje u razvoj mlađih sportaša, koje će se manifestirati kroz ulaganje u stručni kadar koji provodi trenažne procese s mlađim dobnim kategorijama te osiguravanje korištenja sportskih objekata bez naknade za mlade sportaše. 
Ciljevi su i unapređenje vrhunske sportske kvalitete koja potiče razvoj sporta i doprinosi ugledu Grada Varaždina te poticanje uključivanja u sport što većeg broja građana, osobito djece i mladeži.