Srijeda je.


U jutarnjem terminu
s Vama je Robert
Trenutno svira:
ONE DIRECTION
Story of My LifeSviralo je:

MAGIC!
Rude

SCISSOR SISTERS
Comfortably Numb

CLEAN BANDIT
Solo (feat. Demi Lovato)

BLACK KEYS
Gold On The Ceiling

INXS
Suicide Blonde

17.10.2020. 11:36:58

U Varaždinskoj županiji 45 novih slučajeva zaraze koronavirusom, broj aktivnih slučajeva premašio 200

,Tijekom 24 sata u Varaždinskoj županiji evidentirano je 45 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a testirano je 285 uzoraka. Što se tiče izvora zaraze, u 33 slučajeva radi se o bliskim, obiteljskim i radnim kontaktima prethodno zaraženih osoba, dok je za 12 osoba izvor zaraze nepoznat. Kod 3 osobe radi se o osobama starije životne dobi, 7 ih je školske i predškolske dobi, a kod ostalih se radi o radno aktivnom stanovništvu. Tri nove osobe su hospitalizirane. 
Zbog novih slučajeva bila su postupanja u jednoj srednjoškolskoj ustanovi i tri osnovnoškolske ustanove, zbog čega su pojedina razredna odjeljenja prebačena na online nastavu. Dodatno je bilo postupanje i u jednom dječjem vrtiću, a u samoizolaciji je i jedan tim obiteljske medicine. U istom razdoblju evidentirano je 14 oporavaka pa je ukupan broj aktivnih slučajeva u Varaždinskoj županiji sada 214, od kojih se na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi 17 osoba s težom kliničkom slikom, a na liječenju kod kuće 197 osoba. 
U mjeri samoizolacije trenutno se nalazi preko 1.189 osoba, s time da je epidemiološka obrada još u tijeku. Od početka pandemije u Varaždinskoj županiji evidentirano je 470 slučajeva, a 17 dodatnih se pripisuje zbog prijavljenog mjesta prebivališta.