Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 06:23 sati


Trenutno svira:
GRACE JONES
My Jamaican GuySviralo je:

ONEREPUBLIC
Love Runs Out

ACE OF BASE
BEAUTIFUL LIFE

BEYONCE
Runnin' (ft. Naughty Boy & Arrow Benjamin)

Loud Luxury ft. Brando
Body

NICO & VINZ
Am I Wrong

18.10.2020. 12:11:25

2. Festival nordijskog hodanja i pješačenja Varaždinske županije - Trakošćan 2020

Udruga nordijskog hodanja i pješačenja Drava iz Varaždina u subotu, 17. listopada 2020., uspješno je organizirala 2. Festival nordijskog hodanja i pješačenja Varaždinske županije - Trakošćan 2020. U situaciji pandemije korona virusa, uz poštivanje svih preporuka Stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, organizatori su okupili 250 nordijskih hodača iz Zagreba, Osijeka, Samobora i Varaždinske županije.
Festival je održan zahvaljujući financijskoj i tehničkoj pomoći Varaždinske županije, susretljivosti Dvora Trakošćan, Turističke zajednice Varaždinske županije i Turističke zajednice Trakošćan – Općina Bednja, a pod okriljem Hrvatskog saveza nordijskog hodanja. Sudionici manifestacije tako su i ove godine, ovoga puta u jesenskom terminu, uživali u prekrasnom prirodnom okruženju dvorca Trakošćan i Trakošćanskog jezera, promovirajući nordijsko hodanje i pješačenje.
Sudionici 2. Festivala nordijskog hodanja i pješačenja mogli su birati između četiri rute različite zahtjevnosti, oko Trakošćanskog jezera i okolicom dvorca Trakošćan. A nakon hodanja, promociju Trakošćana kao turističkog odredišta upotpunio je i ručak ponuđen sudionicima – tradicionalan jela ovog kraja – sarma i štrukli.
Nakon prošlogodišnje vrlo uspješne premijere, kada je na 1. Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja Varaždinske županije u Trakošćanu bilo više od 500 sudionika iz Hrvatske i Slovenije, susret nordijskih hodača i poklonika zdravog života i kretanja uspješno je organiziran i ove godine, iako je pandemija korona virusa uvjetovala nove organizacijske zahtjeve i pokoje ograničenje.