Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 06:21 sati


Trenutno svira:
U2
Angel Of HarlemSviralo je:

RIHANNA
Pon De Replay

BRUNO MARS
Treasure

LIGHTHOUSE FAMILY
Happy

NELLY FURTADO
POWERLESS (SAY WHAT YOU WANT)

EXILE
Kiss You All Over

17.11.2020. 08:42:18

Advent u Varaždinu

U Gradskoj vijećnici u ponedjeljak se održala konferencija za medije povodom predstavljanja programa Advent u Varaždinu na kojoj su uz načelnika Stožera civilne zaštite grada Varaždina i zamjenika gradonačelnika Zlatana Avara te zamjenicu gradonačelnika Sandru Malenicu prisustvovali direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina Jelena Toth i direktor Gradske tržnice Predrag Ciglar. Advent u Varaždinu održavat će se od 27. studenog 2020. do 6. siječnja 2021. godine.
„Građanima smo odlučili pripremiti dio programa koji će uključivati uređenje grada, ugostiteljsku ponudu i mini klizalište koje će iznimno ove godine biti na Kapucinskom trgu. Klizalište je na toj lokaciji lakše organizirati sukladno epidemiološkim mjerama, za koje u ovom trenutku ne možemo znati kakve će biti i koliko klizača će biti dozvoljeno. Pozivamo naše građane unaprijed da se pridržavaju mjera i da se pripreme za, ove godine ne baš toliko adventski ugođaj kao inače, ali za jednu šetnjicu gradom u blagdanskom raspoloženju.“ – najavila je zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica. 
Prema riječima Jelene Toth, prilagođena ugostiteljska ponuda bit će na Korzu i na Stančićevom trgu, ugostitelji će se strogo morati pridržavati epidemioloških mjera što će kontrolirati covid redari i članovi Stožera civilne zaštite Grada varaždina. Prostor za prigodnu božićnu prodaju bit će u Gajevoj ulici, a na Trgu slobode izlagat će varaždinski obrtnici, članovi Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin. Zabavno glazbenog programa neće biti. Predrag Ciglar najavio je da, ukoliko to vremenski uvjeti dozvole, klizalište počinje s radom najkasnije 4. prosinca 2020. godine, a bit će otvoreno sve do kraja školskih praznika, 10. siječnja 2021. godine. Za najmlađe klizače bit će organizirana i škola klizanja, uz pridržavanje svih mjera propisanih od Stožera civilne zaštite.