Nedjelja je.


Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 22:22 sati


Trenutno svira:
CRANBERRIES
YOU & MESviralo je:

Daddy Yankee & Snow
Con Calma

SONGKILLERS
Molim sate

AMY WINEHOUSE
Love Is A Losing Game

PRIMITIVES
Crash

DNA
Tom's Diner (ft. Suzanne Vega)

20.01.2021. 08:18:36

Općini Petrijanec Povelja „Naj akcija u 2020.“

Prošle godine Općina Petrijanec uključila se u provedbu aktivnosti Akcije „Gradovi i općine – prijatelj djece“. Cilj Akcije je potaknuti lokalnu zajednicu, udruge i pojedince, u uključivanje, poticanje aktivnosti i projekata usmjerenih na poboljšanje kvalitete života djece i mladih. Središnji koordinacijski odbor akcije Društva Naša djeca dodijelio je ove godine Općini Petrijanec Povelju „Naj akcija u 2020.“ za uspješno proveden projekt pod nazivom „Priprema, pozor, van!“ 
Cilj je akcije uključivanjem djece u donošenje odluka razvijanjem ideja te samom participacijom u ostvarivanju istih poticati razmjenu iskustva, razvijati građanske i socijalne kompetencije, zadovoljiti potrebu za kretanjem i boravkom na otvorenom što doprinosi općem poboljšanju zdravlja i koordinacije pokreta, a s krajnjim ciljem uređenja prostornih uvjeta za boravak na otvorenom. 
Općina Petrijanec je zadnjih godina uložila značajna sredstva u revitalizaciju dječjih igrališta. Tako je prošle godine napravljeno novo dječje igralište kod dječjeg vrtića u Petrijancu vrijedno 50.825,00 kn s nekoliko različitih kombiniranih igrala. Također, napravljena su I nova igrališta u naseljima Družbinec, Strmec Podravski i Nova Ves Petrijanečka ukupne vrijednosti 30.125,00 kn.