Nedjelja je.


Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 22:41 sati


Trenutno svira:
MARY J BLIGE
Don't Let Me Be MisunderstoodSviralo je:

ONEREPUBLIC
I Lived

CRANBERRIES
YOU & ME

Daddy Yankee & Snow
Con Calma

SONGKILLERS
Molim sate

AMY WINEHOUSE
Love Is A Losing Game

20.01.2021. 08:27:05

Radovi ne staju - najava rekordne godine u uređenju komunalne infrastrukture

Želimo pokazati građanima da nismo stali, građevinske radove nastavljamo izvan sezone. – izjavio je u utorak gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok pri obilasku radova na komunalnoj infrastrukturi u Gornjem Kućanu. Ivan Čehok pri obilasku radova na komunalnoj infrastrukturi u Gornjem Kućanu. U Zelengajskoj ulici uređuje se prošireni kolnik te odvodnja oborinskih voda u dužini 450 metara. Vrijednost radova je oko 450 tisuća kuna, a radnici Colasa koriste lijepo vrijeme da radove završe u roku. 
Ovdje su građani dugo čekali, ljudi su imali velikih problema jer je ulica bila preuska i razrovana bez dovoljno upojnih jama pa smo na intervenciju građana i mjesnog odbora sada to počeli raditi. – izjavio je gradonačelnik i već najavio nastavak radova. U Poljani će uz radove na aglomeraciji biti izvedeni i radovi na vodovodu. Ako posluži vrijeme neće biti prekida radova na našim ulicama i prometnicama. – zaključio je gradonačelnik. 
Nakon natječaja očekuje se početak izgradnje rotora na izlazu prema Kućan Marofu što će raditi Hrvatske ceste, najavljuju se i uređenja većeg broja parkirališta uz zgrade. Sve što smo zacrtali napraviti je napravljeno, pa i više od toga. 
Prošla je godina bila rekordna, a ove godine očekujemo da će biti napravljeno još više. – zaključio je gradonačelnik Čehok najavljujući izgradnju nekoliko rotora i daljnje uređenje varaždinskih ulica.