IVANA KINDL predstavlja novi autorski singl „Sve istine i laži“

IVANA KINDL predstavlja novi autorski singl „Sve istine i laži“

5
0
Podijeli

Aktualnu godinu za jednu od najboljih hrvatskih vokalistica – Ivanu Kindl, označile su izvanredne suradnje. Veliki radijski uspjeh singla „Mi“ u suradnji sa splitskim glazbenikom Elvisom Sršenom – Noom, te ljetni hit „Olako“ sa senzacionalnim Igorom Geržinom prava su uvertira u najnoviji autorski hit singl naziva „Sve istine i laži“. Radi se o fluidnoj synth-pop pjesmi pomalo sanjarske atmosfere u kojoj je Ivani u pomoć priskočio dugogodišnji suradnik Alen Križaj. Pjesma trenutno plovi radijskim valovima, dok videospot i objava putem digitalnih glazbenih servisa slijede 6. listopada.

 Pjesma ‘Sve istine i laži’ progovara o tome koliko smo podložni lažima, a osjetljivi na istinu. Svjedoci smo vremena u kojem se iskrenost poistovjećuje s mržnjom, a to je potpuno iskrivljena percepcija. Zato je u refrenu opisan osjećaj slobode i osvještenja kad odbacimo ego i otvorimo um“, otkriva Ivana Kindl o novom singlu.

 „Sve istine i laži“ autorska je pjesma Ivane Kindl (tekst, glazba, aranžman) i Alena Križaja (glazba, aranžman, produkcija) snimljena i producirana u zagrebačkom Morris studiju. Zvuk pjesme inspiriran je dreamy pop bendovima i electro pop solistima koje Ivana sluša zadnjih godina.

 Za novi singl uskoro će biti predstavljen i prateći videospot – video će biti objavljen 6. listopada, putem njenog službenog YouTube / Vevo kanala, a pjesma će tada biti objavljena i u digitalnom obliku!

http://www.ivana-kindl.com/

https://www.facebook.com/Ivana.Kindl.page

https://www.instagram.com/ivanakindl/

Podijeli