Machine Gun Kelly objavio treće studijsko izdanje

Machine Gun Kelly objavio treće studijsko izdanje

14
0
Podijeli

Machine Gun Kelly predstavlja treći studijski album “bloom“, koji sadrži hit singlove “Bad Things” i “At My Best”. Album je od danas dostupan hrvatskoj publici putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih servisa.
https://umhr.lnk.to/bloomPR

Iščekivano izdanje “bloom” Kellyev je treći studijski album i bilježi suradnje s izvođačima kao što su James Arthur, DubXX i Ty Dolla $ign, a nasljeđuje album “General Admission”(2015.), koji je debitirao na prvom mjestu Billboard R&B/Hip-Hop Album ljestvice. Produkciju albuma potpisuju The Futuristics (Chris Brown, Bruno Mars), Happy Perez (Frank Ocean, Miguel), Sonny Digital (21 Savage, Future) te Jesse Shatkin (Sia, Charlie Puth).

Njegov aktualni hit singl “At My Best”, koji izvodi u suradnji s multiplatinastom Hailee Steinfeld, trenutno broji više od 15 milijuna streamova, a dostupan je i prateći videospot koji broji više od 8,5 milijuna YouTube/VEVO pregleda.

Dokaz da je 2017. jedna od najboljih godina dosadašnje Machine Gun Kellyjeve karijere je i pjesma “Bad Things” ft. Camila Cabello, koja mu je donijela nominaciju za Billboard Award, u kategoriji Top Rap Collaboration te provela 13 tjedana na Billboard Hot 100 ljestvici, došla sve do 4. mjesta i ostvarila preko 450 milijuna streamova diljem svijeta.

“MGK je trenutno jedan od najsvestranijih glazbenika i čast je gledati i biti dio njegove evolucije kao umjetnika”, rekao je Sean “Diddy” Combs te zaključio “Nema priče poput njegove, zvuk mu je tako sirov i intenzivan, a najnoviji album dokazuje da je trenutno na vrhu svoje igre.”

Novo studijsko izdanje “bloom” hrvatskoj je publici dostupno od danas putem Deezera i Google Playa.
https://umhr.lnk.to/bloomPR

“bloom” popis pjesama – standardno izdanje
The Gunner
Wake Bake
Go For Broke (ft. James Arthur)
At My Best (ft. Hailee Steinfeld)
Kiss The Sky
Golden God
Trap Paris (ft. Quavo Ty Dolla $ign)
Moonwalkers (ft. DubXX)
Can’t Walk
Bad Things (with Camila Cabello)
Rehab
Let You Go
27

**
https://www.mgkofficialmerch.com/
**
universalmusic.hr
facebook.com/UniversalMusicHrvatska
twitter.com/umusic_hr

Podijeli