MASSIMO “Lice varalice”

MASSIMO “Lice varalice”

Podijeli

Tri godine od posljednjeg studijskog albuma ‘1 dan ljubavi’ Massimo predstavlja novi album ‘Sada’. Sada, 35 godina od objave prvog izdanja ‘Sjaj u tami’,  sada, u odnosu na budućnost koja će, sudeći po pjesmama s novog albuma, biti sjajna.
S albuma su dosad predstavljeni singlovi ‘1000 ljudi’ i ‘Neka ti plove brodovi’, kao i još jedan uspješan Massimov duet, ovaj put s grupom Vatra u pjesmi ‘Nama se nikud ne žuri’ autora Ivana Dečaka.

Treći službeni singl s albuma, naziva ‘Lice varalice’ autora Bruna Kovačića, posljednji uoči izlaska albuma, izvrsna je uvertira u pravu pop poslasticu s ukupno 14 pjesama. Spot za Lice varalice snima se ovih dana i uskoro će biti i njegova premijera.
Promocija novog albuma za najvjernije obožavatelje planirana je 30. svibnja u Aquarius Music Shopu u Varšavskoj ulici u Zagrebu.
Oni koji žele svoj potpisani primjerak albuma, a ne mogu doći na susret s Massimom u Aquarius Music Shop album Sada mogu naručiti preko stranice www.cedeterija.com i do 30. svibnja bit će im dostavljen na njihovu adresu.
Pet sretnika koji naprave prednarudžbu albuma do 25. svibnja biti će pozvani na ekskluzivnu promociju albuma za Massimove najbliže suradnike i prijatelje koja će se održati 29. svibnja.

Nakon promocije albuma Sada, Massima čeka uzbudljiva ljetna turneja. Svirati će u Šibeniku, Puli, Opatiji, na zagrebačkoj Šalati, a za dobar provod pobrinut će se Stella Artois.

27.07. – Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik – RASPRODANO
28.7. – Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik – NOVI DATUM!
14.08. – Kaštel, Pula
17.08. –  Ljetna pozornica, Opatija
14.9. – Šalata, Zagreb

 

ULAZNICE su dostupne na prodajnim mjestima sustava Eventim, online putem eventim.hr i u Aquarius Music Shopovima.
Najpovoljnije ulaznice za koncert u Puli i Opatiji u prodaji su do 15. lipnja, a za koncert u Zagrebu do 30. lipnja.

Šibenik
Pula
Opatija
Zagreb

https://www.facebook.com/MassimoOfficial/

Podijeli