NAJAVLJENI TREĆI DANI OKUSA VARAŽDINSKOGA KRAJA

NAJAVLJENI TREĆI DANI OKUSA VARAŽDINSKOGA KRAJA

Podijeli

Hotel Varaždin, 09.04.2018.

„Dani okusa varaždinskog kraja“ naziv je manifestacije koja će od 13. travnja do 1. svibnja treći put biti održana u restoranima Varaždinske županije. Po cijeni od svega 75 kuna građani u tom razdoblju mogu izabrati meni od čak tri slijeda u jednom od ukupno 14 restorana.

Najavili su to danas, 9. travnja, predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević i direktor TZ-a Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini na konferenciji za novinare u hotelu Varaždin.

– Poseban naglasak u ovogodišnjim menijima stavljen je na jela od buče i varaždinsko bučino ulje, autohton i iznimno kvalitetan proizvod koji Varaždinska županija želi pretvoriti u prepoznatljiv brend – istaknula je Natalija Martinčević i pozvala građane da rezerviraju svoje mjesto u jednom od restorana i uživaju u okusima varaždinskog kraja.

Svih 14 ugostiteljskih objekata, koji sudjeluju u manifestaciji, ujedno su nositelji standarda “Okusi varaždinskoga kraja“, pri čemu je Natalija Martinčević standard danas dodijelila restoranu August iz Varaždina kao novom restoranu u projektu.

Uz August, u manifestaciji sudjeluju: Arabela iz Globočeca Ludbreškog, Grešna pilnica iz Klenovnika, hotel La Gus i Zlatne gorice iz Gornjeg Kneginca, hotel Minerva i Đurina hiža iz Varaždinskih Toplica, hotel Trakošćan, restoran Palatin, restoran i zalogajnica Šanjek, hotel Varaždin, restoran Verglec, restoran Garestin i restoran Bedem iz Varaždina. Oni će ljubiteljima gastronomskih specijaliteta omogućiti da uživaju u bogatstvu i raznolikosti jela koje su pripremale generacije domišljatih domaćica.

Rezervirajte što prije svoje mjesto i uživajte u okusima varaždinskog kraja!

Podijeli