Odigran Vindi ,,street ball“ košarkaški turnir

Odigran Vindi ,,street ball“ košarkaški turnir

4
0
Podijeli

ŽKK Vindi uz pomoć Zajednice sportskih udruga grada Varaždina i ove je godine, radi popularizacije košarke i prezentacije svog rada organizirao turnir ulične košarke ( ekipe sa 3 igrača na jedan koš ) popularni ,, hakl „

Turnir je održan u subotu 09.09. na Vanjskim igralištima uz dvoranu Graberje , uz sudjelovanje muških i ženskih ekipa svih kategorija , a ove godine novost je bila i sudjelovanje ekipa invalida koji su nastupili u kolicima i svima pokazali da uz jaku volju , invaliditet nije zapreka za bavljenje sportom.

U ovakvom revijalnom susretu rezultat je najmanje bitan , ali u muškoj konkurenciji pobjednik je ekipa Tantarača koja je u finalu zasluženo pobijedila Veterane 45+ , koji su igrom podsjetili na nekadašnje slavne dane varaždinske i hrvatske košarke.

Posebno raduje i nastup ženskih ekipa gdje je prvo mjesto osvojila ekipa Borke.

Zanimljivo je bilo i natjecanje u ,,tricama“ gdje su pobjedili Vita Huzjak i Jakov Obranić .
Nakon turnira organizirano je druženje za sve ekipe te s pravom možemo reći da je i ove godine to bio praznik košarke .
Iz kluba i Županijskog košarkaškog saveza stižu najave sličnih događaja , prvenstveno za mlađe kategorije.

Inače djevojke iz Ženskog košarkaškog kluba ,, Vindi „ pod vodstvom trenera Tibora Vukovića intenzivno treniraju u dvorani Graberje i pripremaju se za novu sezonu u međunarodnoj Ženskoj extra ligi u kojoj nastupaju klubovi iz Slovenije , Hrvatske i Austrije . Nakon prošlosezonskog plasmana u ,, final four „ lige i ove godine očekuju plasman u sam vrh tablice.
U tijeku su i upisi u školu košarke koja se održava utorkom i četvrtkom na 6. osnovnoj školi od 17.00 -18.00 sati pod vodstvom prof. Zlatka Knolmajera ( 091 752 1195 ) pa iz kluba pozivaju sve zainteresirane djevojčice da im se pridruže.

Podijeli