Program Dani maturanata 2018 u Varaždinu

Program Dani maturanata 2018 u Varaždinu

Podijeli

1)    Na prostoru Parka mladih u Varaždinu postavit će se bina i ozvučenje te osigurati priključak struje. Sa Zajednicom športskih udruga grada Varaždin dogovoriti mogućnost korištenja dvorane Graberje ili balona za program Dana maturanata, u slučaju lošeg vremena

2)    U prostoru Elektrostrojarske škole u Varaždinu organizirat će se natjecanje u video igrama za ekipe svih srednjih škola Varaždinske županije. Proglasit će se najbolji i uručit će im se nagrade.

3)    Na prostoru Parka mladih, na bini će se organizirati nastupi muzičkih bendova i DJ-a iz varaždinskih srednjih škola i to u vremenu od 14,00 do 18,00 sati u dane 16., 17 i 18. svibnja 2018. godine.

4)    Dana 16. svibnja 2018. godine u 17,00 sati s prostora Parka mladih u Varaždinu krenut će mimohod svih maturanata varaždinski srednjih škola ulicama Grada (Hallerova aleja, Vrazova, ul. V. Lisinskog, Trg M. Stančića, Bakačeva, Gajeva, Trg K. Tomislava, Franječaki trg, ul. A.K. Miošića, Vrazova i kroz Hallerovu aleju do Parka mladih). Kod zgrade Varaždinske županije nalazit će se stručni žiri koji će odabrati razred s najboljom maturantskom odorom te će isti dobiti nagradu u vidu jednodnevnog izleta.

5)    Svaki od dana kada se obilježavaju Dani maturanata, bit će tematski i to:

–       16. svibnja 2018. godine – plesni dan (svaka škola će prijaviti nekoliko plesnih parova koji će se u Parku mladih natjecati u plesu. Najboljima prigodne nagrade)

–       17. svibnja 2018. godine – sportski dan (u Parku mladih bit će organizirane šaljive sportske aktivnosti kao i aerobik za sve maturante te bi se mogla izraditi milenijska fotografija najvećeg maturantskog aerobika na otvorenome)

–       18. svibnja 2018. godine – svaka škola imat će na Trgu Kralja Tomislava u Varaždinu jedan štand na kojem će prikupljati donacije za Zakladu Vita, Varaždinske županije i dijeliti prigodne poklone u vidu radova koje će maturanti izraditi do Dana maturanata.

6)    Na prostoru Trga Kralja Tomislava u Varaždinu održat će se plesni program za maturante koji će otplesati poznati ples Kavadrilju.

Organizatori su Varaždinska županija, Grad Varaždin i Policijska uprava varaždinska

 

Podijeli