RSZ i Varaždinska županija građanima uoči Uskrsa poklonili više od 6.000 pisanica

RSZ i Varaždinska županija građanima uoči Uskrsa poklonili više od 6.000 pisanica

Podijeli

Uoči Uskrsa su Radio Sjeverozapad i Varaždinska županija poklonili građanima više od 6.000 uskrsnih pisanica, odnosno poklon-paketa koji se sastoje od jaja i boja za pisanice.

Jaja je i ove godine donirala  tradicionalni partner manifestacije  tvrtka Luneta d.o.o. iz Ludbrega ,  najmodernija  farma  jaja u Hrvatskoj.

Na tradicionalnoj manifestaciji Uskrsna pisanica, koju je RSZ organizirao uz potporu Varaždinske županije, građanima su na Varaždinskom placu poklon-pakete podijelili župan Radimir Čačić, posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, direktor Radio Sjeverozapada Enver Muminović–Čevo, drugi predstavnici Radija, kao i partnera.

Zanimanje je bilo veliko, a poklon-paketi su podijeljeni u svega 30-ak minuta.

OPG Slavko Kotolenko i njihov Vinski hram pripremili su degustaciju blagdanskog vina, a obitelj Marije Cafuk iz Domitrovca je i ove godine za građane pripremila vreće krumpira.

Radio Sjeverozapad je manifestaciju Uskrsna pisanica pokrenuo 2014. godine s ciljem njegovanja tradicije i čuvanja tradicionalnih vrijednosti ovoga kraja, a uz potporu Varaždinske županije.

– Svim građanima i građankama Varaždinske županije želim sretan i blagoslovljen Uskrs, da ove blagdanske dane provedu u krugu svoje obitelji, ispunjeni mirom i radošću – poželio je župan Čačić.

Podijeli