Singerica u izvedbi Jagode Kralj Novak ponovno oduševila publiku

Singerica u izvedbi Jagode Kralj Novak ponovno oduševila publiku

Podijeli

Skupštinska dvorana Županijske palače ugostila je nacionalnu prvakinju drame Jagodu Kralj Novak, poznatu kazališnu, filmsku i televizijsku glumicu koja je izvela svoj popularni  mono-cabaret „Singerica“. Oduševljenje publike bilo je veliko, smijeh je bio prisutan cijelo vrijeme predstave, a kako je naznačila predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević, ovo je lijepi poklon građanima u okviru proslave Dana Varaždinske županije

–   Drago mi je da je naša ovogodišnja laureatkinja, poznata glumica Jagoda Kralj Novak  odigrala svoju predstavu ovdje u palači i nasmijala mnogobrojne građane. Kada smo radili program za obilježavanje Dana Županije, nastojali smo da program bude raznovrstan i mislim da smo u tome uspjeli. Za svakoga se našlo ponešto- rekla je  Natalija Martinčević te dodala kako ova predstava odnosno mono cabaret prikazuje današnje stanje u društvu na jedan komičan način.

Jagoda Kralj Novak zadovoljna je nastupom povodom Dana Varaždinske županije, te se još jednom zahvalila na dobivanju Nagrade za životno djelo.

– Kao što sam i naglasila na svečanoj sjednici, nagrada mi mnogo znači, zahvalna sam svima i ovaj odigrani mono-cabaret je moj doprinos obilježavanju Dana naše Županije – rekla je nacionalna prvakinja drame Jagoda Kralj Novak.

U predstavi su uz već spomenutu predsjednicu Turističke zajednice Nataliju Martinčević uživali i predsjednik Županijske skupštine mr.sc. Alen Runac, zamjenik župana Robert Vugrin, direktor Turističke zajednice Miran Bojanić Morandini te županijski vijećnici.

Inače, predstava je dobila nagradu ‘Gumbek’ na Festivalu cabareta u Zagrebu i igrana je po cijeloj Hrvatskoj.

Podijeli