Špancirfest uvršten među 20 festivala u Europi

Špancirfest uvršten među 20 festivala u Europi

Podijeli

Špancirfest nije samo najveći, najpopularniji i najraznovrsniji hrvatski festival, sve popularniji kod brojnih posjetitelja iz cijele Srednje Europe, već je naša jedinstvena kombinacija bogatog glazbenog, uličnog, perfomerskog, kreativnog i gastronomskog programa, sljubljena s predivnom kulisom varaždinske povijesne jezgre, zanimljiva i turističkim profesionalcima iz cijelog svijeta

Tako je najveća kanadska turistička web stranica www.flightnetwork.com nedavno objavila svoj ovogodišnji popis najboljih europskih umjetničkih i kulturnih festivala (https://www.flightnetwork.com/blog/europes-top-20-art-and-culture-festivals-in-2018/)  na koji je uvrstila i Špancirfest i to uz bok velikim i moćnim manifestacijama iz velikih turističkih i kulturnih centara poput Lisabona, Barcelone, Praga ili Budimpešte.

Veliko je to priznanje kvaliteti i popularnosti Špancirfesta na stranici s više od 250 tisuća posjeta mjesečno, čije su posljednje kampanje bile prenesene u velikim svjetskim medijima poput LA Timesa, Forbesa, MSN-a i Yahoo Newsa.

Špancirfest uvršten na Mastercardovu listu priceless.com

Špancirfest je uvršten u probrano društvo posebno odabranih destinacija Mastercardove platforme Priceless Cities (priceless.com). Riječ je o internetskoj destinacijskoj stranici koja korisnicima Mastercard kartica pruža jedinstvene mogućnosti, privilegiran pristup raznim događanjima te posebne ponude –  kako bi se povezali s gradovima u kojima žive i putuju.

S 42 destinacije, dostupne za korisnike iz 87 zemalja, ovo digitalno odredište nikada ne izlazi iz mode te daje priliku za uživanje u najboljim sportskim manifestacijama, zabavi, gastronomskim ponudama, kupnji i drugim pogodnostima. Za razliku od ostalih internetskih stranica za putovanja, Priceless Cities pruža jedinstven pogled iza kulisa, na privatna iskustva i ulaznice za najpoželjnije događaje, isključivo za korisnike Mastercarda.

I za 20. slavljeničko izdanje Špancirfesta pripremljena je takva, posebna ponuda, a sam odabir Špancirfesta da bude na popisu tih pomno odabranih iskustvenih destinacija lijepa je potvrda, slobodno možemo tvrditi, globalne kvalitete najvećeg i najpopularnijeg hrvatskog festivala.

Podijeli