Varaždinski doček izborniku Zlatku Daliću i dijelu stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije

Varaždinski doček izborniku Zlatku Daliću i dijelu stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije

Podijeli

U Varaždinu je priređen nezaboravan doček za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića

Veličanstven doček izborniku Zlatku Daliću i dijelu stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije priređen je u utorak navečer u Varaždinu, gdje je Kapucinski trg bio premali da bi primio sve one koji su ih željeli pozdraviti pa su tisuće ljudi ispunile i okolne ulice.
»Ovo ću ja pamtiti cijeli život – ovo je moj grad, moj Varaždin. Toliko emocija i ljubavi, toliko zajedništva, zaista jedna prekrasna slika. Hvala mom Varaždinu na ovakvom dočeku«, rekao je izbornik.

»Te se emocije neće nikad slegnuti, cijeli će nam život to ostati u sjećanju. Mi smo očekivali doček, ali ne ovakav, takvu prekrasnu sliku i toliko emocija. To čovjeka učini ponosnim, sretnim, i ja sam i zaplakao par puta kad sam vidio i starije i mlađe ljude da su s puno emocija bili uz nas«, rekao je Dalić.

Zlatka Dalića dočekala je velika fešta u njegovoj ulici. Grlio se i ljubio sa svima, a ulicom se orilo i ”Ja sem Varaždinec, Varaždinec…”

”Dragi moji susjedi, ja sam bio i pred 100 tisuća ljudi, ali ovo me tako dirnulo i pogodilo. Nisu mi htjeli reći što se događa u mojoj ulici, ali ovo sada me toliko dirnulo. Znam kako imam dobre susjede i sugrađane, ali ovako nešto nisam očekivao. I meni je drago da ste prepoznali da smo igrali za Hrvatsku, da smo dali sve od sebe i da je ovo hvale vrijedno. Ono što je sinoć bilo u Zagrebu teško da se može ponoviti, jedino ako budemo prvaci”, rekao je hrvatski izbornik dok se orilo “Zlatko Dalić, Zlatko Dalić”.

”Ono što je sinoć bilo u Zagrebu teško da se može ponoviti, jedino ako budemo prvaci. Ja sam puno puta rekao da se ne sramim svojeg porijekla, gdje sam krenuo, ali sam isto tako puno puta rekao da je meni Varaždin dao sve u životu da budem ovo što jesam i da ovo sve napravim”, poručio je Dalić.

U njegovoj ulici postavljena je ploča s natpisom ”Ulica Zlatka Dalića”.

 

Podijeli