Žanamari i Joshua Macks nam donose ljetni hit Pina Colada

Žanamari i Joshua Macks nam donose ljetni hit Pina Colada

14
0
Podijeli

Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za pravi ljetni hit koji nam dolazi iz radionice Žanamari i Joshue Macks-a. Ovaj kantautorski par u posljednje vrijeme žari i pali svojim zajedničkim akustičnim koncertima što je napokon rezultiralo i duetom kojeg njihovi fanovi na društvenim mrežama traže već duže vrijeme.

“Spot je kao i pjesma ležeran, a u kadrovima se točno vidi da smo se dobro zabavljali i da nam je vrijeme za par koktela! A Joshua, s akustičnom gitarom u rukama oličenje je dalmatinskog galeba. Neprocjenjivo!” komentirala je Žanamari spot, kojeg su ona i Joshua zajedno režirali.

“Iako sam u nekim scenama trebala biti mirna, jednostavno nisam mogla prestati plesati! Ova stvar je prezarazna – obožavam ju! Glazbu i većinu teksta ovaj je put radio Joshua, a ja sam napisala samo svoj dio koji se nastavio na njegovu priču.”

oshua nam je odao otkud je dobio inspiraciju: “Glazba je nastala sasvim slučajno u suradnji s američkim producentima, a tekst sam napisao u 4 ujutro nakon svirke i otpjevao ga Žani uz jutarnju kavu – oduševila se!”

Žanamari pratite na njezinom facebooku

Podijeli