Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 00:50 sati


Trenutno svira:
FILM
DomSviralo je:

GOTAN PROJECT
Epoca

SEAL
Secret

LUCE
Proci Ce

NATALI DIZDAR
Ovaj Ples Dame Biraju (Live in ZKM)

ERIC CLAPTON
Wonderful Tonight (Live)

12.04.2021. 08:12:48

Sjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a s novim članicama i članovima

U petak, 9. travnja 2021. godine, održana je sjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Varaždinske županije s novim članicama i članovima. Uz mnoštvo novih članova, na sjednici su sudjelovali i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a, saborski zastupnik i kandidat za župana Varaždinske županije Anđelko Stričak, politički tajnik Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije, predsjednik Županijske skupštine i kandidat za gradonačelnika Grada Varaždina Alen Runac, predsjednik Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš, međunarodni tajnik Mladeži HDZ-a Tomislav Leko i predsjednik Odbora za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku HDZ-a Varaždinske županije Ivan Salopek. Sjednicom je predsjedao predsjednik Županijske organizacije Mladeži HDZ-a Varaždinske županije Tin Jurak, koji je novim članovima zaželio dobrodošlicu, upoznao ih s aktivnostima Županijskog odbora te ih potaknuo na angažman u provođenju politika za mlade u sredinama u kojima žive. 
Anđelko Stričak pozvao je sve nove mlade članice i članove da se aktivno uključe u rad stranke: „Unazad godinu dana, Mladeži HDZ-a Varaždinske županije pristupilo je preko 100 novih članova, odnosno svaki treći dan – jedan novi član. Svi ste dobrodošli – pozivam vas da se uključite u rad stranačkih tijela, zajednica i odbora te učinite stranku i sredinu u kojoj živite još boljom“, rekao je Stričak. 
Alen Runac, koji se na sjednicu uključio putem videokonferencije, naglasio je da su nove članice i članovi dodana vrijednost, kako stranci, tako i stranačkom pomlatku. „Mladež HDZ-a je najbrojniji politički pomladak, kako u Republici Hrvatskoj, tako i u Varaždinskoj županiji, a vaša nova energija dodana je vrijednost stranci i stranačkom pomlatku, što dokazuje i činjenica da je upravo član Mladeži HDZ-a Enes Garibović kandidat za mog zamjenika“, rekao je Runac.