Nedjelja je.


Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 21:21 sati


Trenutno svira:

Predajem se tebi ( Pocket Palma Remix)Sviralo je:

LITTLE MIX
Wings

ALEXIS JORDAN
GOOD GIRL

twocolors
Lovefool

MILE I PUTNICI
MASLINA

DUA LIPA
New Rules

04.06.2021. 12:36:00

Gllugl jazz festival 2021

U organizaciji Gllugl teatra, uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Varaždina, od 4. do 6. lipnja u varaždinskom Centru za mlade i nezavisnu kulturu P4 održat će se Gllugl jazz festival. Ovaj festival redovito se održava od 2018. godine prvog vikenda u mjesecu lipnju, s izuzetkom od prošle godine kada je zbog pandemije koronavirusa festival, nažalost, bio otkazan.
Posebna vrijednost Gllugl jazz festivala jest u odabiru sastava i repertoara. Naime, organizatori naglasak stavljaju na ansamble i umjetnike iz Varaždina ili one koji su uz Varaždin na neki način vezani – rođenjem, školovanjem ili profesionalnom karijerom. Također, većina nastupajućih jazz bendova repertoar bazira na autorskim skladbama svojih članova. Svaku večer nastupaju po dva ansambla. 
U petak, 4. lipnja u 20 sati festival otvara varaždinski sastav The Qurtet. U 21 sat nastupa varaždinsko – koprivničko – zagrebački bend Vojkan Jocić kvartet i njihov gost, slovensko – hrvatski saksofonist Mihael Györek, inače varaždinski zet. U subotu, 5. lipnja od 20 sati svira koprivnički Behave Community, čiji je jedan od osnivača Ferdinand Buhanec, nekadadašnji basist Varaždin jazz banda. Iste večeri od 21sat nastupa Trio Bertić – Borovec – Matišić iz Zagreba, u kojem kontrabas svira Saša Borovec, rođeni Varaždinac svjetske glazbene karijere. Zadanje večeri, u nedjelju 6. lipnja u 20 sati svira varaždinski sastav Buzzers, a u 21 sat festival zatvara bend domaćin, Glluglov glazbeni ansambl Kajtebriga. 
Ulaz na sve koncerte je besplatan, a zbog epidemioloških mjera broj publike je ograničen pa organizatori pozivaju zainteresirane da dođu na vrijeme kako bi si osigurali mjesto u dvorani scene Gllugl.