Nedjelja je.


Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 08:59 sati


Trenutno svira:
JAMIROQUAI
I'm In The Mood For Love (ft. Jools Holland)Sviralo je:
Uvijek Dio Mene

FERRIS
HEAVEN

R.I.O
Shine on

30.07.2021. 08:23:42

6. memorijal sjećanja na Dražena Šešeta i Ivicu Cecelju

U nedjelju, 8. kolovoza, u Margečanu i Gačicama održat će se „6. memorijal sjećanja na Dražena Šešeta i Ivicu Cecelju“, poginule hrvatskih branitelje iz Gačica i Završja, a sahranjene na groblju u Margečanu. Potvrđeno je to na sastanku Organizacijskog odbora koji se održao u braniteljskom prostoru u Ivancu, tijekom kojeg je i preciziran program obilježavanja. Okupljanje sudionika memorijala bit će tako u 8:15 sati na groblju u Margečanu, a u 8:30 sati Draženu Šešetu i Ivici Cecelji počast će se polaganjem aranžmana, paljenjem svijeća i molitvom odati na njihovim posljednjim počivalištima, nakon čega će se okupljeni uputiti u Vatrogasni dom u Gačicama, gdje se od 9 sati nastavlja program prigodnim obraćanjima predstavnika organizatora, gostiju i uzvanika. Potom će nazočnima svoja sjećanja na Vojno-redarstvenu akciju Oluja iznijeti njezini neposredni sudionici, pa će se otvoriti numizmatička izložba kolekcionara i hrvatskog branitelja Martina Lukavskog, te u nastavku održati sportsko-rekreativni susreti. Za 12 sati je predviđena podjela priznanja i nagrada, te nastavak zajedničkog druženja u neformalnom tonu. 
Organizatori memorijala su Dobrovoljno vatrogasno društvo Gačice i Mjesni odbor Gačice, te ivanečki i novomarofski Ogranci Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, a u provedbi programa potporu daju obitelji Šešet i Cecelja, HVIDR-a Ivanec i Udruga veterana 2. Gardijske brigade Grom. 
Memorijal se održava pod pokroviteljstvom Grada Novog Marofa i Varaždinske županije, a provodit će se sukladno propisanim epidemiološkim mjerama.