Ponedjeljak je.


U jutarnjem terminu
s Vama je Robert
Trenutno svira:
PINK
Good Old DaysSviralo je:

BOB MARLEY
Is This Love

SAVAGE GARDEN
To The Moon And Back

BOO RADLEYS
Wake Up Boo

TOM JONES
It's Not Unusual

DIRE STRAITS
Money For Nothing

24.09.2021. 08:14:05

Otvorena 26. Međunarodna izložba cvijeća

U sklopu 51. Varaždinskih baroknih večeri jučer je na središnjem varaždinskom trgu otvorena Međunarodna izložba cvijeća izložba. Izložba se po 26. put održava kao popratni dio programa Varaždinskih baroknih večeri. 
Otvorenju su prisustvovali i zamjenica župana Silviju Zagorec, zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković, kao i ravnatelja VBV-a Davor Bobić, ravnatelj Koncertnog ureda Varaždin Raymond Rojnik te mnogi drugi. 
Zamjenica župana je u svom obraćanju naglasila kako upravo spoj cvijeća i glazbe daje Varaždinu jedan poseban sjaj te ovaj grad, ali i cijelu Varaždinsku županiju čini prepoznatljivom. – Vjerujem da će svatko tko će se naći u Varaždinu u naredna tri dana otići s posebnim utiscima. Želim čestitati svim vrtlarima koji su unijeli dio sebe u svaku kreaciju i instalaciju, pokazali pozitivnu energiju– rekla je Silvija Zagorec te se zahvalila Udruzi koja već 26. godinu ukrašava barokna pročelja koja time kod kod prolaznika izazivaju pozitivne i dobre emocije.
U ime Udruge vrtlara Varaždinske županije, organizatora izložbe obratila se Dora Bosak naznačivši kako je projekt Međunarodne izložbe cvijeća postao zaštitni znak Udruge.