Ponedjeljak je.


U jutarnjem terminu
s Vama je Robert
Trenutno svira:
MADONNA
Vogue (Video Edit)Sviralo je:

SIMON & GARFUNKEL
Cecilia

MAROON 5
MAPS

NOISETTES
Never Forget You

JAMIROQUAI
I'm In The Mood For Love (ft. Jools Holland)

POINTER SISTERS
Slow Hand

24.09.2021. 08:17:01

Europski tjedan sporta u Varaždinu 23.- 30.09.2021.

Gradonačelnik Neven Bosilj u Gradskoj vijećnici najavio je početak obilježavanja Europskog tjedna sporta koji se po prvi puta održava i u gradu Varaždinu. Grad Varaždin u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga pripremio je bogat program za sve dobne uzraste, od dječjeg vrtića do starijih osoba i osoba s invaliditetom. 
Europski tjedan sporta samo je nastavak aktivnosti koje se kontinuirano odvijaju na Stadionu Sloboda Varaždin u sklopu projekta „Zdravi pokret“. Uključivanjem u Europski tjedan sporta koji se održava već sedmu godinu za redom, težnja Grada Varaždina i Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina je promocija aktivnog života kao životnog stila. „Istraživanja su pokazala kako smo pretila populacija te kako nedostatak tjelesne aktivnosti ima negativan učinak na društvo i zdravlje ljudi te se Grad Varaždin po prvi puta uključio u obilježavanje Europskog tjedan sporta s ciljem dodatnog poticanja sugrađana svih uzrasta na sport i tjelesne aktivnosti prvenstveno radi poboljšanja i očuvanja zdravlja“, naglasio je gradonačelnik. 
Uz gradonačelnika Nevena Bosilja Europski tjedan sporta u Varaždinu najavili su i stručna suradnica u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina Anica Sitar i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Danijela Vusić.