Ponedjeljak je.


U popodnevnom
terminu uz Vas je Brankica
Trenutno svira:
EAGLE EYE CHERRY
Save TonightSviralo je:

U2
One

ARETHA FRANKLIN
CHAIN OF FOOLS

Nico Santos
Safe

NENO BELAN
Dani ljubavi (ft. Djavoli)

Kate Ryan
ELLA ELLE LA

13.05.2022. 09:03:43

U Jalžabetu druga od pet klauzura HDZ-a Varaždinske županije, Stričak najavio županijsku Razvojnu strategiju do 2030. godine

U četvrtak je u Jalžabetu održana druga od pet klauzura koje za dužnosnike stranke organizira Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Varaždinske županije. Sudjelovali su članovi stranke s područja općina Jalžabet, Gornji Kneginec, Trnovec Bartolovečki, Martijanec, Sveti Đurđ, Veliki i Mali Bukovec te grada Ludbrega. 
Zadovoljstvo odazivom stranačkih kolega iskazao je predsjednik ŽO HDZ-a i varaždinski župan Anđelko Stričak. – Sa stranačkim kolegama, od temeljnih preko općinskih i gradskih organizacija do županijske razine, razgovaramo o projektima i investicijama koje su u tijeku, ali isto tako i onima koje slijede. Kao što je poznato, za nas vrijedi moto da je sve mjerljivo, pa i rad u politici. A o rezultatima će najviše govoriti naš mandat. Investicije se pripremaju i provode s ciljem poboljšanja kvalitete života svih naših sugrađana – rekao je Stričak. 
Najavio je izradu Razvojne strategije Varaždinske županije do 2030. godine. – U sljedeća dva-tri mjeseca pripremit ćemo županijsku razvojnu strategiju i dati svima uvid kroz javnu raspravu, odnosno da svojim idejama doprinesu da bude što sadržajnija, ali i provodljivija. Naravno, i u ovom istočnom dijelu Varaždinske županije planira se niz projekata – najavio je Stričak.
Josip Križanić, predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Jalžabet i predsjednik Županijske skupštine Varaždinske županije naglasio je kako je HDZ nakon 20 godina ponovo dobio župana, a županijska vlast ima veliki zadatak pripreme i realizacije projekata.